20 Mbit – Bredbånd

En forbindelse på 20 Mbit er en fornuftig hastighed, som passer til de flestes behov. Det betyder også at udbyderne satser hårdnakket på denne forbindelse. Der er derfor en rigtig god mulighed, for at spare penge på denne forbindelse, via udbydernes mange tilbudskampagner.
20 Mbit internet kan supplere internet til op i mod 5 computere på én gang. Alt efter brugen af forbindelsen, kan den have konsekvenser for hastigheden. Er der flere computere der streamer og downloader på samme tid, kan det betyde at andre på linjen vil opleve at internettet bliver langsomt.

Forbindelsen er særdeles velegnet til familier, hvor både børn og voksne skal have adgang til internettet.
Men er man flere end to som ønsker at streame på samme tid, så er en hurtigere hastighed at anbefale.

Du kan finde en liste over 20 Mbit bredbånd her. Listen opdateres hele tiden, så du ikke bliver snydt for de nyeste tilbudskampagner fra udbyderne.

Hvad betyder 20/2 Mbit?

Når man snakker om, hvor hurtigt ens internet er, så er det som regel download hastigheden, som man referer til. Men er du typen, som ligger dine filer i et virtuelt drive som Google Drive, NAS server eller lignende, så betyder upload hastigheden også en hel del.
Når du kigger på udvalget af bredbåndstilbud, så hold derfor øje med både download og upload hastigheden. 20 Mbit internet kommer som regel med 2 Mbit i upload, hvilket til den standard bruger er mere end rigeligt. 2 Mbit i upload bliver først problematisk, hvis flere computere enten uploader filer, benytter internetsamtaler eller spiller online computerspil på samme tid.

Er 20 Mbit det rigtige valg?

20 Mbit er den helt rigtige forbindelse for langt de fleste, men er i mange på forbindelse, som benytter internettet til streaming og downloads, så kan forbindelsen forekomme langsom.
Dette skyldes at man som regel, deler sin hastighed med alle, som er forbundet netværket. Er der derfor mere end 2 som streamer ad gangen, vil forbindelsen ikke kunne følge med. Det kan derfor være en god idé at koordinere, hvornår der downloades og hvornår der streames i løbet af dagen.

20 Mbit er tilgængelig på langt de fleste adresser i Danmark, dette skyldes at forbindelsen typisk leveres igennem den traditionelle ADSL kabler. ADSL kablerne er for længst blevet lagt ud i stort set hele Danmark, da det var den første måde at modtage bredbånds på.
Det er dog en god idé at være opmærksom på minimumshastigheder. Da afstanden fra din adresse og den nærmeste internetcentral kan have en negativ konsekvens på din hastighed. Med en minimumshastighed kan du være helt sikker på, hvilken hastighed, som du kan modtage på din adresse.
Skulle du nogensinde komme i tvivl om, hvilken hastighed som du modtager, kan du ganske gratis benytte dig af hastighedstesten hos internetmatch.dk

Hvornår er 20 Mbit ikke det rette?

Er du kun en enkelt, som skal på nettet fra din computer, kan det stort set altid betale sig at gå efter en lavere, men billigere hastighed. En 10 Mbit forbindelse vil i de fleste tilfælde kunne dække dit behov, uanset om det så er til surfing eller streaming er film.
Omvendt hvis du er typen, som benytter nettet til at downloade store filer, så kan der være værd at overveje om en højere hastighed, passer bedre til dig. Dog vil en højere hastighed end 20 Mbit ikke kunne mærkes på kvaliteten af hverken streaming af musik og film.

Seneste artikler

© 2020 Internetmatch.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.