Find dit behov

Sammenlign tilbud
Vælg det helt rigtige

Hvad er en hastighedstest?

En hastighedstest – eller en bredbåndsmåler, som den også bliver kaldt – tester din bredbåndshastighed. Du kan benytte den uanset, hvilken forbindelse du bruger. Måleren finder din download- og uploadhastighed på din internetforbindelse. Med den viden i baghåndet, er du bedre stillet, når du sammenligner internet og bredbånd.

Sådan laver du bredbåndstesten

For at få det mest præcise resultat ud af målingen, er det vigtigt, at du sørger for at have den mest optimale opsætning for at tage testen. Derfor bør du inden testen starters sørger for at:

1. Tilslutte computeren direkte til din router via et internet kabel.

2. Slukke forbindelse til det trådløse Wi-Fi, for at sikre du får forbindelsen via kablet.

3. Luk alle programmer og tjenester, som benytter internettet.

Fungerer på alle enheder

Du kan både teste din internethastighed på computer, tablet og mobil. Så du altid kan være sikker på, hvilken nethastighed du har på alle dine enheder.
Husk at slå Wi-Fi af på din mobiltelefon når du tester din forbindelse. Du bør også være opmærksom på om du er på en 3G eller 4G forbindelse, da der er stor forskel på hastigheden af disse forbindelser.
Er i tvivl om du har en 4G forbindelse, så tjek internet-indstillingerne på din telefon. Mange går nemlig rundt kun med 3G, simpelthen fordi de ikke har slået 4G til, i telefonens internetindstillinger. Så undgå at snyd dig selv og tjek hastigheden på dit mobile bredbånd her.

En 3G forbindelse ligger typisk på 4-20 Mbit/s i download hastighed, hvor en 4G forbindelse ligger mellem 17-71 Mbit/s. Den store forskel på hastigheden for de forskellige hastigheder skyldes primært, at det er en mobil forbindelse, som vi snakker om. Der kan være derfor udfald og områder med dårlig dækning.

Tag bredbåndstesten her og test din hastighed i de områder, hvor du oftest befinder dig, så du kan danne dig et indtryk af, hvor hurtig netop din mobile internethastighed er de steder, hvor du faktisk benytter den.

Benyt hastighedstesten og find din internethastighed hos Internetmatch.dk

Her på siden er det muligt for dig – ganske gratis – at tjekke din internethastighed.
Vores internet hastighedstest er et gratis værktøj til dig, så du kan teste din nuværende netforbindelse og afgøre, hvilken hastighed, der er den rigtige for dig. Efter testen, vil du derfor have de bedste forudsætning, for at kunne afgøre hvilket tilbud, som du føler vil matche dig bedst.

Får du ikke den hastighed du betaler for?

Er du utilfreds med din nethastighed på baggrund af denne test? Så tag testen igen et par dage senere. Er hastigheden stadig utilfredsstillende i forhold til, hvad du betaler for? Kontakt da din internetudbyder og hør, om der har været udfordringer i dit område, som kan have hæmmet din hastighed. Ellers kan du gå på Internetmatch.dk og få et overblik over, hvilke tilbud andre danske internetudbydere tilbyder.

Find den rigtige forbindelse

Internetmatch.dk er dit værktøj til at vælge den helt rigtige internetforbindelse. Benyt vores guides, råd og tips til at blive klogere på dine internet muligheder, og find de bedste tilbud her.

Trin 1

Find dit behov

Find dit behov

Brug guiden på denne side til at finde dine behov, så du ikke kommer til at betale for et produkt du ikke har behov for.

Trin 2

sammenlign

Sammenlign tilbud

Med dine behov i baghovedet kan du nu, nemt og overskueligt sammenligne de forskellige tilbud fra udbyderne.

Trin 3

hjerte

Vælg det helt rigtige

Når du har fundet dette rette tilbud, klikker du dig ind på tilbuddet, vil du blive sendt videre til udbyderen - Nemt og smart.

© 2020 Internetmatch.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.