Sammenlign danske internetudbydere

Der findes rigtig mange udbydere af internet og mobilt bredbånd i Danmark, hvorfor det kan være svært at gennemse alle de mange muligheder. Du kan her se en liste over danske internetudbydere, finde aktuelle tilbud og læse anmeldelser.

Internetudbydere i Danmark

Internetudbyderene på listen dækker hele landet. Alt efter hvilken internetudbyder, som du vælger, kan der være fordele og ulemper. Langt fra alle internetudbydere tilbyder f.eks. fibernet – og ønsker du internet via tv-kablet, er dit valg begrænset til Stofa og YouSee.
Vi har herunder samlet en liste over de væsentligste og mest tilgængelige udbydere. Lokale internetudbydere, som kun leverer i et begrænset omfang er blevet udeladt.

Find den bedste internetudbyder

Alt efter dine behov kan der være forskellige internetudbydere, som passer til dig.
Du kan her på siden findes guides og tips til, hvordan du kan bestemme dit behov. Med dette i baghovedet kan du med ro og mag, vælge den udbyder som passer perfekt til dit behov.

Hvis du går efter den billigste internetudbyder, kan det ske du kan nøjes med et mobilt abonnement. Med et mobilt abonnement opnår du, som regel de billigste priser, men du bliver nød til at holde øje med dit dataforbrug. Løber dette pludselig løbsk, vil du blive smidt af den mobile netværk og være nød til at betale en ekstra sum penge for at komme tilbage på forbindelse.

Det er derfor ikke at anbefale, hvis du er typen, som har et højt forbrug. Er dette dog ikke tilfældet kan du få billigst mobilt internet blandt andet ved af gøre brug af CBB’s tilbud.

Man kunne kigge på Trustpilot-scoren, hvis man skulle afgøre den bedste internetudbyder. Kigger man her, ligger Kviknet og CBB utrolig tæt. CBB har dog nogle flere anmeldelser end Kviknet, hvorfor man kan argumentere for, at det ville være den udbyder med højest kundetilfredshed, og dermed den bedste udbyder. Man skal dog altid huske, at selvom de har gode tilbud og serviceniveauet er højt, kan der være et tilbud fra en anden udbyder, som passer dine behov bedre.
Du bør derfor ikke bare vælge CBB, fordi de teknisk set er den bedste udbyder, men fordi du har fundet et tilbud hos dem, som passer til dine behov.

Internetudbyder og adressen

Din adresse kan også have en betydning for valget af udbyder. Nogle udbydere har en bedre dækning end andre. Hvis du bor en smule afsides, kan du ofte komme ud for problemer med at kunne opnå en god forbindelse. Her er Telenor og Telia værd af overveje, da de er nogle af de udbydere, som kan levere den bedste dækning. Det er også værd at holde øje med om udbyderne giver hastighedsgaranti på sine bredbånd. Dette er f.eks. noget Telenor har på alle sine abonnementer, hvorfor disse er at anbefale, hvis du er bosat uden for en stor by.

Bedste internetudbyder til trådløst internet

Er du på jagt efter det bedst muligt trådløse internet? Så bør du udover at kigge på pris og hastighed også kigger på kundetilfredsheden. CBB fører løbet her i 2017, de har skyg høj kundetilfredshed.
Læser man anmeldelserne på TrustPilot, så er de to hyppigste grunde til at CBB får så gode anmeldelser, troværdig og tårnhøj service. CBB kan udover at holde, hvad de lover. Udbyde et af landets billigste internetabonnementer til mobilt bredbånd, også med et af landets bedste dækninger.

Call me tilbyder også billigt mobilt bredbånd, og giver dig tilmeld særpris på en række film og computerprogrammer, når de er kunde hos Call me. Hos Call me får man også del i Danmarks stærkeste 4G netværk, så det er bestemt også at overveje. Er du i tvivl om, hvilken udbyder du bør vælge, kan du ved at trykke ”Læs mere” finde uddybende information omkring de forskellige internetudbydere. Du bør kun vælge en udbyder, når du er helt sikker i din sag.

Sammenligning af internetudbydere

Her på siden kan nemt og hurtigt sammenligne de forskellige internetudbydere, som vi har i Danmark. Udover en TrustPilot score, hvilket siger noget om deres kunders oplevelse ved at benytte dem som udbyder. Er der også mulighed for at trykke ind på de forskellige udbydere og læse mere. Under hver udbyder, kan de blandt andet læse om, hvordan de startede, hvilke specielle services og ydelser de har, samt se bredbåndstilbud kun for dem.

Priserne på internetudbydernes tilbud varierer meget. Alt efter om du vil have en udbyder, som tilbyder dig en minimumshastighed eller den billigste mulige forbindelse. Bør du sætte dig grundigt ind i, hvilke værdier de forskellige udbydere har.

Oplever du højere priser på internet end du er vant til, er det ofte fordi at hastighederne står med hastighedsgaranti. Ser du omvendt at hastigheden er i top, men til billige penge. Bør du være opmærksom på, at der måske bliver slækket på servicen, eller at man kan opleve en svingene kvalitet af forbindelsen.

At vælge en internetudbyder bør ikke være en hurtig beslutning. Du bør sætte tid af til at sætte dig ind i udbyderne, så du ikke bliver skuffet over produktet, når du modtager det.

For langt de fleste abonnementer er du bundet til i 6 måneder. Det er ikke sjovt at være bundet længe til et produkt, som man er træt af, blot fordi man ikke satte sig ordentligt ind i udbyderens tilbud.

Hos internetmatch.dk har vi også forsøgt, at give en vurdering af, netop hvilken type de forskellige internetudbydere vil passe til. Det er vores forsøg på at gøre det let for dig at identificere dig med en udbyder, og hjælpe dig i din beslutningsproces.

Samlet liste af internetudbydere

Vi har samlet let og overskuelig liste for dig, som er i tvivl om, hvilken internetudbyder du skal vælge.
Trykker du på en udbyder, åbner deres hjemmeside direkte i et nyt vindue, hvor du vil blive præsenteret for deres produkter og tilbud.
Du forlader derfor ikke Internetmatch.dk. Du kan derfor blot lukke vinduet ned igen – hvis udbyderens tilbud ikke falder i din smag.

Sammenligning af produkter

Mange internetudbydere benytter samme netværk, da det er de færreste internetudbydere, som har sit ejet netværk. Det er derfor meget populært at leje sig ind på f.eks. TDC’s netværk. Det er en dyr fornøjelse at grave nye internetkabler ned i jorden, hvorfor det ofte bedre kan betale sig, at leje sig ind på andres netværk.

De seneste år er der dog kommet konkurrence til TDC. Waoo, Telenor og Telia har gravet egne kabler ned, hvilket de til dels gjort for at kunne konkurrere med TDC. Da det er nødvendigt at grave nye kabler ned for at kunne levere fibernet, har de samme udgangspunkt som TDC. Fibernet kan nemlig ikke blive leveret igennem de traditionelle kobberkabler. Fibernet kræver at de nye lyslederkabler, bliver gravet ned i jorden.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er min internetudbyder?

Hvis du ikke kender din internetudbyder, kan du slå din ISP (Internet Service Provider) op på https://www.whoismyisp.org/, her vil du med det samme få at vide hvem din internetudbyder er.

Hvilken internetudbyder kan jeg få?

Hvem du kan få som internetudbyder afhænger i høj grad af, hvor i landet du bor. Bor du langt ude på landet, er det ikke alle udbyder som du kan få. Langt de fleste udbydere benytter dog TDC’s netværk, hvorfor du som regel ville kunne vælge mellem de fleste på denne side. Der kan dog findes flere lokale udbydere, som ikke alle kan få, disse vil ikke være til stede på siden her.

Hvordan skifter man internetudbyder?

Dette foregår helt automatisk, når du takker ja til et tilbud fra en anden udbyder. Det klarer din nye udbyder nemlig for dig, det eneste du bør være opmærksom på, er hvis du har lejet en router eller andet, som skal leveres tilbage til din forrige internetudbyder. 

Du vil som regel leje en router, dog er det nogle som udbyder som tilbyder at man kan købe routeren.

Læs mere

Er du mere interesseret i det bedste tilbud på tværs af internetudbydere, og vil du finde det bedste tilbud på f.eks. bredbånd eller mobilt bredbånd.

Så har Internetmatch.dk samlet en liste over disse, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over udbuddet på markedet. Uanset hvilken type internet, som du er på udkig efter, kan du finde den helt rigtige forbindelse hos Internetmatch.dk

© 2020 Internetmatch.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.