Om 3

Da 3 startede op i Danmark i år 2003, var det med benhårdt fokus på videosamtaler, som f.eks. Facetime og lignende. Disse features kræver som bekendt data, hvorfor 3 var nød til at have et solidt mobilt netværk. Selvom 3 brugte mange kræfter på at hype videosamtaler, så var de i starten ikke så populære, hvilket gjorde at fokusset måtte ændre sig til andre måder, at udnytte data på telefonen på.

Det betyder at 3 i har et af de bredeste dækninger i Danmark og mest solide 3G-dækning. Sidenhen er det også blevet til et stærkt netværk, som kan supplere 4G og endda 4G+ mobilt netværk. I skrivende stund har 3 op i mod 1,1 million kunder i Danmark spredt ud på deres services, som teleselskab og mobilt bredbåndsudbyder.

3 har længe været kendt for at have det bedste 3G-netværk i Danmark, men konkurrenterne som bl.a. Telia og TDC har et forspring på 4G netværket, som har en større dækning på tværs af Danmark. Bor du derfor længere ude for en af de større byer, kan du kigge langt efter en god forbindelse med 3’s 4G netværk.
Bor du dog i København eller Aarhus C kan du de fleste stede nyde godt af 3’s videreudvikling på 4G-netværket – kaldet LTE Advanced eller 4G+. Denne nye form for 4G-netværk levere dobbelt så hurtigere hastigheder som et traditionelt 4G-netværk, og 3 var de første med denne teknologi.

Mobilt bredbånd hos 3

Når du bestiller mobilt bredbånd hos 3 på minimum 150 GB data, så får du en gratis trådløs router med i prisen. Med den kan du med flere enhed være koblet på internettet, uanset hvor du befinder dig.
Et sådant tilbud er derfor oplagt til dig, som nyder at være online og på farten, hvad end og det er i sommerhus, ude på båden eller i toget. Du har mulighed for abonnementer til alle behov, fra det lille abonnement på 5G – som passer perfekt til dig, som blot tjekker mails og tjekker de sociale medier – til den tunge forbindelse på 300 GB – hvor du uden problemer, kan streame, downloade og spille spil online.

3LikeHome

3 var nogle af de første ude og tilbyde fri roaming – altså internet i udlandet. Det betød dog et dyrere abonnement, men sådan er det ikke længere. Med de nye EU roaming regler, betyder det at alle udbydere skal have roaming med i deres abonnementer, hvilket også betyder at prisen for denne service er blevet presset. Ikke destro mindre har du med et 3 abonnement fri roaming i hele 52 forskellige lande. Du kan derfor uden at tænke over det bruge det mobile netværk i udlandet fuldstændig ligesom hjemme i Danmark.

3 er at anbefale, hvis du ønsker et hurtigt mobilt bredbånd, og mulighed for roaming i mange lande.

Tilbud på mobilt bredbånd fra 3:

© 2020 Internetmatch.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.