Om CBB mobil

CBB er i dag ejet af Telenor, og har kunderne i fokus. Serviceniveauet hos CBB er i top, dette ses ved deres ekstra lange åbningstider på telefon, mail, chat og Facebook. Det er også noget deres kunder sætter pris på, dette kan blandt andet ses ved deres utrolig høje Trustpilot score, på hele 8.6.

Det er ikke kun på grund af deres tårnhøje serviceniveau, men også på grund af deres dækning. En blanding mellem Telenor og Telias netværk, gør at de har master i stort set hele landet. Men dette netværk er 99% af dansker dermed dækket med 3G hastighed og op i mod 97% dækket med 4G-hastighed.
Dette netværk bliver løbende udbygget med flere og flere 4G-master. Så alle i Danmark kan få glæde af CBB.

Mobilt bredbånd hos CBB

Med Telenor og Telias netværk, har CBB et af Danmarks bedste 3G-dækning, og en solid 4G-dækning. Du er derfor dækket godt ind med mobilt bredbånd fra CBB. Prisen på de mobile bredbåndsløsninger fra CBB ligger også i den lave ende og deres hastigheder strækker fra den absolut mindste mængde data til hele 200 GB data. Med 200 GB data har du nok internet til at supplere en mindre familie, også selvom der streames dagligt.

Hastigheder på 4G netværket er dybt afhængig af din dækning, men svinger typisk mellem 17 – 71 Mbit/s.
Du burde derfor uden problemer kunne tackle det fleste problemstillinger i din hverdag.

Når du bestiller mobilt bredbånd fra CBB, kan du enten få en gratis USB-dongle, som passer perfekt til en enkelt enhed. Dette er en god løsning, hvis du er en enkelt bruger på netværket. Er i en familie, giver det mere mening at benytte deres tilbud om en trådløs router, som kan supplere internet til flere enheder, fuldstændig som traditionelt bredbånd. Denne router koster kun 249 kr. og kan anbefales, så snart der er mere end en enkelt bruger på forbindelsen.

CBB er derfor at anbefale, hvis du ønsker et hurtig, nemt og billigt mobilt bredbånd.

© 2020 Internetmatch.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.