Om Fullrate

Fullrate er et dansk teleselskab, som i 2005 blev stiftet af 5 tidligere ansatte, fra det da nu Telenor eget Cybercity. Fullrate etablerede i 2006 de første bredbåndsforbindelse i København og i 2008 var Fullrate landsdækkende. I dag satser Fullrate benhårdt på bredbånd, mobilt bredbånd og tv igennem bredbånd.

Fullrate blev i 2009 opkøbt af TDC, og gør derfor brug af TDC’s netværk, hvilket vil sige at du får god landsdækkende service. Fullrate er ligesom TDC også begyndt at tilbyde forholdsvis billige mobilabonnementer, og ved at samle dine begge dine abonnementer hos Fullrate, kan du spare en pæn sum i det lange løb.
Fullrate levere i dag internethastigheder i den middel til høje ende og du kan derfor uanset, hvilken hastighed du vælger fra Fullrate være sikker på, at du virkelig skal udfordre din internetforbindelse, før du vil begynde at oplevere problemer med hastigheden. Når du bestiller et bredbåndsabonnement fra Fullrate får du tilmed en trådløs netværks router med. Det er dog vigtigt at huske, at routere er lånt og derfor skal afleveres tilbage i tilnærmelsesvis samme stand.

Udover at de høje hastigheder på abonementer, så proklamere Fullrate også at de har hastighedsgaranti på deres abonnementer. Du kan derfor være sikker på at den hastighed, som du betaler for, også er den som du modtager på adressen.
Hver opmærksom på at udbydere som Fullrate, kun står til ansvar at levere den lovede hastighed til din adresse. Hvilken hastighed, som du modtager på dine enheder kan påvirkes at din boligindretning og hvordan du vælger at modtage signalet fra routeren. Du har derfor selv ansvaret for at dine enheder opnår den bedst mulige forbindelse fra routeren. Oplever du langsomt internet i hjemmet, så læs omkring Langsomt Internet her på siden, og få tips og gode råd til at opnå den bedst mulige forbindelse.

 

Mobilt bredbånd

Fullrate udbyder stærke mobile bredbåndsabonnementer, som de kalder Bredbånd ToGo.
Disse giver mulighed for at få de typiske tilbud til mobilt bredbånd på 5 og 10 GB data, men har også et tilbud til hele familien på 200 GB data. Med 200 GB data er der mere end rigelig data til at streame og spille online spil, uden at man bør være bekymret for sit forbrug. Da Fullrate benytter TDC’s netværk er alle abonnementerne også via 4G, hvorfor man kan forvente hastigheder meget lig med traditionelt bredbånd.

Fullrate er derfor at anbefale til den mere krævende internetforbruger og til forbrugere som ønsker et super stærkt mobilt bredbånd.

 

Tilbud på bredbånd fra Fullrate:

 

© 2020 Internetmatch.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.