Om Hiper

Hiper er grundlagt i 2015 af erfarende mennesker fra bredbåndsbranchen. Målsætningen hos Hiper er at levere det bedste internet til markedets laveste pris. De ønsker at skære ind til benet og levere hurtigt internet på op til 100 Mbit eller vanvittige hurtig internet på op til 1000 Mbit. Deres vision er at være Danmarks bedste internetudbyder, hvorfor de har fravalgt af udbyde tv-pakker og mobilpakker, og kun have fokus på bredbånd.

Fibernet

Hiper blev I begyndelse kendt på deres lyn hurtige og billige fibernet. De levere i skrivende stund også Danmarks hurtigste fibernet forbindelse på svimlende 1000/1000 Mbit. Da fibernettet bliver leveret via lysledekabler, som levere nettet med lysets hastighed, bør man også kunne forvente høje hastigheder. På nuværende tidspunkt er disse kable ikke tilsluttet alle danske husstande.

Ved bredbånd via fiber, sender Hiper en mediekonverter med til routeren, denne skal tilsluttes mellem fiberboksen og routeren, så man kan gøre brug af det lynhurtige netværk.

Er det ikke muligt for dig at blive tilkoblet fibernettet, tilbyder Hiper også lynhurtigt internet igennem et tv-kabel eller almindelig telefonstik.
Disse løsninger benytter de noget ældre og mere udbredte coaxialkabler, som har været brugt i mange år til at levere internet til danskerne.
Da kvaliteten af kobberledningerne kan have en negativ konsekvens for hastigheden af internettet, kan du ikke få garanti på en minimumshastighed, hvorfor Hipers hastigheder hedder ”Op til x Mbit”. I modsætning til fibernet versionen, hvor de nye kabler, betyder at Hiper lover hastighedsgaranti.

Hiper er derfor at anbefale, hvis du ønsker bredbånd, og kun bredbånd, som er lynhurtig og billigt!

Tilbud på bredbånd fra Hiper:

© 2020 Internetmatch.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.