Om Kviknet

Kviknet er en af de nyeste spillere på bredbåndsmarkedet, og er blevet taget rigtig godt imod af danskerne.
Med sine hurtige hastigheder til markedet lave priser, er dette heller ikke en overraskelse. Ifølge Trustpilot har de en gennemsnitscore på 7,9, hvilket gør dem til en af de bedst bedømte internetudbydere på markedet. Kviknet har fokus på at tilbyde danskerne meget lave priser på hurtigt internet.

Kviknet på TDC’s netværk

Kviknet blev oprettet i 2013 og benytter i dag TDC kobbernet til at udbyde bredbåndsløsninger på. Ved at benytte TDC’s netværk, er der stor sandsynlighed for at du kan modtage en hastighed, som Kviknet tilbyder. Dette skyldes at TDC’s kobbernet strækker sig ud til langt de fleste hjem i Danmark.
Eftersom bredbåndet bliver leveret via kobberkabler, kan man i nogle tilfælde opleve en forringelse af kvaliteten. Kviknet garanteret dog at hastigheden afviger med max 10%. Hvad hastighed du derefter oplever på dine enheder via trådløst netværk, kan Kviknet ikke stilles til regnskab for, da deres job består i at levere den aftalte hastighed hjem til din adresse.

Kviknet har skruet helt op på hastighederne på kobbernetværket. Du kan faktisk modtage internet på helt op til svimlende 500 Mbit via bolignet. Du altså en meget billig max hastighed på bredbånd via kobberkabler.
Det man bør være opmærksom på, ved kobbernettet er dog også at man kan være utrolig uheldig at have problemer med at kunne få den høje hastighed leveret. Er kobbernetværket ikke særlig stærkt i dit nabolag, kan det have store konsekvenser for den hastighed, som du modtager.
På kviknets hjemmeside, har du dog mulighed for at få et kvalificeret bud på, hvad du kan modtage på lige netop din adresse. Kviknet garantere som tidligere nævnt en hastighed, som variere med maks 10%, hvorfor du bør kontakte Kviknet, hvis du modtager mindre.

Kviknet er derfor at anbefale, hvis du ønsker en god forbindelse via kobbernet, som kan gøre maksimalt brug af en hurtig og billige forbindelse via traditionelt bredbånd.

Tilbud på bredbånd fra Kviknet:

© 2020 Internetmatch.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.