Om Net1

Hos Net1 er frihed, sikkerhed og stabilitet nøgleordene. Net1 benytter en anderledes 4G-teknologi, som er unik for resten af det mobile bredbåndsmarked. Net1 bruger nemlig en teknologi, som er på 450 Mhz-frekvensen. Denne frekvens betyder at en langt større dækning end de traditionelle master, hvilket vil sige at de kan nå ud til de små landdistrikter og områder, som ellers er udfordret af dårlig dækning.

Den brede dækning, betyder at Net1 kan levere trådløst bredbånd til hele Danmark og det meste af Sverige. Den lave frekvens betyder dog også at hastigheden generelt er lavere end normalt mobilt bredbånd.
Dog er de den eneste udbyder, som tilbyder fri data på et mobile bredbåndsabonnement. Du kan derfor uden at tænke på dataforbrug, bruge internettet præcist, som du ville ved normalt bredbånd. Net1 giver derfor en kæmpe frihed for mobile brugere.

Når du bestiller et abonnement hos Net1 får du en trådløs router med. Heri er der et sim kort, som betyder at du hverken skal benytte fiber eller telefonstik for at kunne komme på internettet. Du kan tage din router med hvorhen du vil, og stadig være på internettet. Det er derfor en rigtig smart løsning, hvis du ønsker at have internet i dit sommerhus eller på din båd!

Net1 på Trustpilot

Net1 har en Trustpilot score på under middel. Den lave score synes at være pga. forventninger til 4G forbindelse er for høje, da Net1 netop benytter en anderledes form for 4G-teknologi end, hvad folk er vant til, kan forbindelse forekomme langsomme end den burde være. Tilgengæld kan forbindelse række længere end normalt, hvilket gør det muligt for Danskere som bor afsides at benytte af 4G-netværk, hvor det normalt ikke er muligt.

Kunderne syntes at være mere positivt stemte over 3G-netværket, hvilket igen kan være fordi hastigheden af denne er, som man kunne forvente. Kunderne føler sig derfor ikke snydt, og er generelt tilfredse med produktet.

Net1 er derfor at anbefale, hvis du ønsker mobilt bredbånd, hvis dækning er alt afgørende og hastighed sekundært.


Tilbud på mobilt bredbånd fra Net1:

 

© 2020 Internetmatch.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.