Om Telenor

Telenor er et af de ældste udbydere i norden, virksomhedens historie går helt tilbage til 1855. Telenor har dog ikke været på det danske marked lige så længe. Telenor består i dag af sammenlægningen mellem Sonofon og Cybercity, som i 2008 blev til Telenor. Med et stort og populært mobiltelefonselskab som Sonofon og en suveræn internetleverandør som Cybercity, stod Telenor stærkt, allerede fra starten af og blev hurtig blandt Danmarks største mobil- og bredbåndsselskaber.
Telenors bredbåndstilbud er velegnet til alle typer for forbrugere, og der er gode muligheder for at samle sine abonnementer ét sted og på den måde spare nogle penge. Telenor tilbyder ikke de højeste hastigheder, og de kan ved første øjekast se lave ud i forhold til prisen. Dog skal man være opmærksom på at Telenor har minimumshastigheder og de vil ikke love mere end de kan holde. Det er værd at have med i baghovedet, især hvis du bor lidt udenbys og ikke kan få de rigtig høje hastigheder, som ellers er mulige at få i de større byer.

Bredbånd

Når du køber bredbånd fra Telenor får du en trådløs router med i handlen. Den trådløse router er gratis, men det er vigtigt at huske, at den er til låns, så pas godt på den! Mister du den kan du nemlig se frem til, at skulle betale en kompensation, hvis du skulle vælge at skifte internetudbyder. Telenor har gjort det let for dig, som forbruger at installere routeren. Du får nemlig en nem og overskuelig guide med til installationen af routeren. Driller teknologien alligevel, kan du booke en tekniker, som kommer ud og kigger på netop din problematik.
Hos Telenor kan du i skrivende stund vælge i mellem tre bredbåndstilbud på henholdvis 10/1, 20/2 og 50/10 Mbit. Disse tilbud kan er mere end dækkende for, at den gennemsnitlige dansker kan få dækket sit behov. Du bør også være opmærksom på minimumshastigheden, som står ved tilbudene. Har din adresse en historik med dårlig dækning f.eks. pga. lagt til den nærmeste internetcentral, så vil et abonnement med en garanteret minimumshastighed være en rigtig god idé.

Mobilt bredbånd

Telenor benytter Telia’s netværk og har derfor landsdækkende dækning, og du kan derfor benytte Telenors mobile bredbånd over alt i Danmark. Netværket tilbyder et utrolig stærkt 4G-netværk og et 3G-netværk i særklasse, som gør det muligt for folk som er bosiddende ude på landet, at gøre brug af et mobilt bredbånd.
Ligeledes gør Telenor meget ud af Roaming – altså data i udlandet – de kalder det Roam Away. Med et abonnement som benytter Roam Away, har du fri roaming i 36 lande. I disse lande kan du derfor bekymringsfrit benytte din data og benytte 4G i alle landende. Du kan på her på telenors hjemmeside, se hvilke lande, hvor Roam Away er gældende.

#Digitalpænt

I 2009 startede Telenor et projekt, et projekt som sætter fokus på kommunikationen mellem børn på internettet og digital mobning. Som teleselskab ønsker Telenor at tage ansvar for, at børn kan færdes på internettet uden at skulle frygte mobning og at blive udskældt. Dette har bl.a. ledt til at Telenor i 2016 sponsorende UNICEF, som gennemførte en undersøgelse på digital mobning blandt folkeskoleelever i 4. – 6. klasse. Undersøgelsen viste bl.a. at hele 10% af børnene havde oplevet at blive udsat for digital mobning. Hvilket Telenor, med sin #Digitalpænt kampagne har tænkte sig at gøre noget ved! Du kan læse hele UNICEF’s tendensundersøgelser her.

Telenor er at anbefale, hvis du ønsker en ansvarsfuld bredbåndsudbyder, som tilbyder en stabil forbindelse med minimumshastigheder og bred dækning

Tilbud på bredbånd fra Telenor:

 

© 2020 Internetmatch.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.