Om Telia

Telia er et svensk eget teleselskab, som bliver betragtet som pionere i teleindustrien og blev grundlagt i 1853. Telia lavede entre på det danske marked i 1995.
At Telia kom på banen i Danmark var med til at bryde TDC’s årelange monopol på det danske telemarked. Telia Danmark har nu hovedkontor på Amager og beskæftiger i dag over 1000 medarbejdere.

Telia er i dag leverandører af mobil- og fastnetelefoni, tv, mobilt bredbånd og traditionelt ADSL-bredbånd.
Telia stræber efter at give sine kunder en pålidelig, innovativ og enkle kommunikationstjeneste uanset om det er igennem internet, telemarketing eller tv. Hos Telia er servicen og den gode kunde oplevelse en vigtig del af Telias ønske om at bringe verden tættere sammen.

Telias styrke ligger i deres internationale kræfter, hvilket gør det muligt at levere et suverænt fibernetværk – samt en introduktion af 3G helt oppe på Mount Everest.

I Danmark udgiver Telia bredbåndshastighed op til 50 Mbit, som passer perfekt til familien og den krævende bruger. Forbindelsen bliver leveret via kobberkabler, som har været brugt til at levere internet i mange år, derfor kan alle i Danmark benytte sig at tilbuddene fra Telia, uden at bekymre sig om, hvorvidt det er muligt at få sammen forbindelse, som står i tilbuddet.

Når du bestiller et abonnement hos Telia, følger der altid en gratis Wi-Fi router med i bestillingen, så internetforbindelse er køreklar, så snart du modtager dit bestilte udstyr.

Telia Tirsdag

En ekstra service og fordel ved Telia er især det meget populære Telia Tirsdag. Har du et abonnement, som inkludere Telia Tirsdag, kan du hver tirsdag aften tage en ven gratis med i biografen. I stedet for at betale for to billetter, kan du med Telia Tirsdag slippe med kun at betale for den ene. Er du en hyppig biografgænger, er der derfor massive besparelse at hente ved at have Telia Tirsdag.

Mobilt bredbånd

Telia har et selvejet netværk til mobilt bredbånd, hvilket betyder at de kan tilbyde et knivskarpt 4G-netværk til de fleste byer i Danmark. Derudover er Telias 3G-netværk ud over det sædvandelig, og man kan se sig tilfredse blot med en 3G-forbindelse fra Telia.

Telia er derfor at anbefale, hvis du leder efter en god forbindelse uden høje omkostninger!

Tilbud på bredbånd fra Telia:

 

© 2020 Internetmatch.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.