Om YouSee

YouSee som er en del af TDC group er et af de gamle spillere på tv-markedet i Danmark. YouSee som dengang hed Tele Danmark Kabel TV, var den virksomhed som introducerede kabel-tv til Danmark.
YouSee leverer i dag bredbånd via coax-kabler, optiske- fiberkabler og traditionelle kobber telefonkabler.

For blot et par år siden tilbød YouSee kun internet igennem via kabel-tv, hvilket ville sige at det var et krav at have tv fra YouSee før du kunne modtage bredbånd fra dem. Dette krav blev i 2016 fjernet, da hovedselskabet TDC blev tvunget til at åbne deres netværk for deres konkurrenter. Beslutningen blev taget fordi myndighederne konkluderede, at konkurrencen var uretfærdig, når YouSee sad på så stor en del af infrastrukturen som de sidder på. Konkurrende virksomheder ville derfor ikke kunne sammensætte et produkt, som kunne konkurrer med YouSee.
Dette betyder nu – til glæde for mange – at man nu, uden problemer kan købe tv og bredbånd særskilt. YouSee tilbyder alle former for internetforbindelse og du kan vælge mellem internet via kabel-tv, fibernet og traditionelt ADSL bredbånd.

Dækning

Da YouSee er nogle af en af de ældste spillere på banen, har de også en imponerende dækningsgrad i Danmark, op til 90% af danskerne kan få internet fra YouSee’s coaxkabler.
Om du kan få fibernet på din adresse, kan du nemt og hurtig tjekke på YouSee’s hjemmeside, hvor du har en funktion, som finder de hastigheder, som de kan tilbyde på lige netop din adresse. Du kan derfor hurtigt og nemt finde ud af, hvilken forbindelse, som du kan forvente at modtage.
YouSee lover også en minimumshastighed på sine abonnementer, hvorfor du trygt kan vide, hvilken hastighed du kan forvente på din adresse.

Får du en hastighed under minimums hastigheden, bør du straks tage fat på supporten hos YouSee, for at høre hvad årsagen kan være. Når de har skrevet en minimumshastighed, har du nemlig ret til denne hastighed. Hver dog opmærksom på at de kun har ansvaret for, at hastigheden bliver leveret til din adresse.
Oplever du derfor problemer med hastigheden på din bærbar, som modtager internet over Wi-Fi, så tjek din hastighed med et kabel direkte i routeren. Er denne hastighed under minimumshastigheden, er du i din fulde ret til at ringe og forlange en bedre løsning.

Netflix via TV-Boks

Har du en tv-boks fra YouSee, har du adgang til Netflix og du kan tilgå streaming tjeneste ved hjælp af et enkelt tryk på din fjernbetjening. Sådan en gulerod er vigtig at have med i dine overvejelser, inden du vælger din udbyder og abonnement. Er Netflix en vigtig del af din hverdag, kan en tv-boks fra YouSee helt sikkert anbefales.

YouSee er derfor at anbefale til den gennemsnitlige forbruger, som kan se fordelene i at samle sine udgifter ét sted.

Tilbud på bredbånd fra Yousee:

© 2020 Internetmatch.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.